Nostalgitripp de luxe

                               
Nu kör vi både bredband och TV via fiber och det (peppar, peppar) fungerar jättebra. Efter att ha haft Canal Digital i över 20 år så är det mycket nytt att utforska när vi nu har bl a Telia Play.
Vi satt och kollade igenom massa olika kategorier och helt plötsligt får vi se att första programmet av Hylands Hörna fanns med, 3 oktober 1962. Oj, vad det var kul att kolla. Gubben i lådan gjorde succe och Cecilia Bruse var var med och sjöng.
Tittade också på ett avsnitt av Opp och Poppa med Clabbe.
Så här kan man fördriva tiden i karantän. Mer finns att utforska

Först gympa sedan baka - härligt!!

Först är det vanliga morgonrundan och sedan startar vi morgongympa.
Varje dag på SVT1 kl 09.10.
Försöker att få någon i familjen dela mitt intresse. Men både Pepsi och Tommy tittar lite konstigt och tycker att det inte känns bra. Ja, ok då - gympakläderna är väl kanske inte det fränaste men jag är ju bara hemma. Nu råkade du få se också förstås men det bjuder jag på. Häng med i morgon kl 09.10.
 
Kallt och skitväder idag så då körde jag igång att baka. Det blev Skogaholmslimpa och havre-thekakor. Det mesta jag bakar tar jag recept från "Fredriks Fika" https://fredriksfika.allas.se/
Fredrik kom tvåa för några år sedan i Hela Sverige Bakar och nu bor han i Hofors. Han har roliga bakverk och aldrig tillkrånglade. Kolla in på hans sida så förstår ni vad jag menar.
 
 

Fästingtider

                          
 
Nu är dom här igen dom små äckliga krypen!  
 
Kände idag att det kliade i hårbotten - jo, helt rätt där satt den elakingen. 
Inte bara corona som man ska vara rädd för utan även fästingar.
 
Idag har jag mest utforskat vad mycket nytt och spännande man kan göra med bredbandet och TV. Har ringt med whatsapp till Kristoffer och kört det via TV. Det är så kul att se bonusbarnbarnen i full storlek på tv-skärmen.
Har försökt att även Jessica och Meja ska installera. Från Oslo får jag videosamtal via Messenger. 
 
I morgon går vi in 8:e veckan i frivillig karantän.