Vi har haft gäster

Efter 10 veckors ensamhet hade vi igår gäster hos oss.
 
Vädret var varmt och soligt så vi kunde sitta ute på altan och våra kära, goa grannar Stig och Gunnel kunde komma till oss och ta en drink och lite tilltugg. Vi var noga att hålla avstånd!!
På kvällen hade vi beställt hem mat från Mejeriet i Hofors igen. Det är så otroligt god mat därifrån. Igår var det en härlig fiskgryta och sedan en chokladmousse med rostad mandel och hallon. Vi njuter varje gång.
                      
 
Igår försökte vi också att köpa blommor och sätta ute. Hade planerat att åka till ÖoB i Sandviken där dom brukar ha blommor utanför. Kristoffer skulle möta upp oss där och gå in och betala. Vi körde upp för att kolla vilka blommor vi skulle ha. Men oj vad det var folk där, hela parkeringen fullt och folk trängdes vid blommorna.
Vi skippade det försöket och åkte vidare till Gustafsäng för att kolla om det var mindre med folk där. Där är det så utspritt och vi gick till ett av växthuset där det inte var folk. Vi  gick snabbt in och rafsade åt oss lite blommor för vi såg på avstånd att det kom mer folk dit. Det var blomamplar vi helst ville köpa men i det växthuset var det så mycket folk så vi fick nöja oss med blommorna vi ändå lyckades komma över.
 
Vi planerar nytt försök slutet av nästa vecka!!