Duktig att göra matsedel

                                   
 
 
Helt otroligt - andra veckan i rad som vi gör en matsedel. Få se hur länge det håller i sej. Vi har provat många gånger tidigare. Tycker det är så bekvämt att veta vad vi ska ha till middag och inte försöka komma på något varje dag. 
På fredag tar vi catering från Mejeriet i Hofors. Det har vi gjort många gånger under Corona-tiden. Det är så supergod mat. Varmrätt och dessert.
 
I fredags gjorde privata kocken supergod mat (igen). En härlig fiskgratäng som var så god att man inte ville det skulle ta slut !!!
Har lagt ut på både Instagram och Facebook men den tål att titta på igen!

I väntan på vaccinet

Så härligt att vi bor nära naturen och kan träffas vid en grillplats i skogen. Det här är ju den enda möjligheten för oss att umgås med våra vänner. Faktiskt rätt så mysigt det också!
 
Vi har tänkt till och gjort en matsedel för den här veckan. Väldigt opretantiöst men nu vet vi vad vi ska äta dag för dag. Blir så trött på "vad ska vi ha för middag". Vet ju att privata kocken fixar till det men visst underlättar det med lite framförhållning. Visar här hur vi tänkt den här veckan. Svårare och mer invecklat behöver det inte vara!
                                                        
Handledsvärmare till mej själv har det blivit också.
 
 
 

Tillbaka hemma igen

Nu har vi varit uppe i stugan en vecka. I dessa Coronatider blir det inte några kortspelarkvällar men istället försöker vi att träffas ute. Finns så många fina vindskydd med grillmöjligheter. 
Det absolut finaste och mysigast är när vi åker upp till Terje o Ingalills fäbod och sitter i deras härbre.
                                     
Det har blivit skoterturer nästan varje dag. Här är vi på väg upp till fjället men det var så dimmigt så vi fikade lite och så vände vi.
 
 
 
                                                 
 Här är Monikas sätt att grilla korv, helt svart!! Blev en black and white.
 
När vi inte var ute och åkte skoter så satt dessa herrar och kollade på internet.
 
Jag stickade lite dock-kläder som ska skickas till barnbarnen i Oslo. Hade lite restgarner och kom på att det var ju Norska flaggans färger.