YES YES YES !!!!

Första kakan i nya ugnen - i nya köket!!!
Vårt kök är klart !!
Tack Marma Bygg o Golv, Kent och Glenn som har fixat allt så det blev så bra. Förstår nu att vi blev rekommenderade dessa killar, kunde inte blivit bättre.
 
Tommy börjar bli vän med induktionshällen med fläkt.
Jag har testat ugnen och det gick också bra. 
Vi är såååå nöjda med allt.
Nu är det roliga kvar att försöka hitta gardiner som passar och lite annat smått o gott. Jag och Meja drar till  Valbo i morgon och shoppar loss.
 
 
Nöjda och glada

Nu börjar det ta form

Nu ser vi hur det kommer att bli i vårt nya kök. Det fattas mycket än men dom är duktiga att få det fint grabbarna från Marma Bygg o Golv.
 
Börjar bli lite trött på sallader och att äta ute nu. Är glad att vi fått låna kokplatta av Kalle o Tuula men använder den bara när vi ska koka något. Att steka blir det matos i hela huset.
 
Igår var det storrengöring av husbilen. Allt urplockat och alla skrymslen rengjorda. Hoppas att det gör bilen ogästvänlig för råttor/möss. Det ska dit pepparmintolja också. Ättiksburkar och enris utanför. Då har vi gjort allt vi kan.

Agnes går i ide !

För de som inte vet så är Agnes våran husbil. Nu har vi gjort vår sista resa för den här säsongen. Återstår att göra rent både ute och inne, plocka ur allt, göra så ogästvänligt som möjligt för objudna gäster i vinter.
 
Vi flydde från vårt hus i måndags (som numera är en arbetsplats) och drog till tidigare hemtrakter, Torsåker.
 
Så kul att träffa och umgås med våra kära grannar där. Pepsi fick träffa sin flickvän Lisa (tax), vilken lycka man såg när dom träffades igen. När vi bodde där gick vi ut tillsammans varje dag på Söderåsen vilket var så otroligt skönt för både kropp och själ för såväl hundarna som oss. Den turen gjorde vi på tisdagmorgonen nu också.
 
Sedan drog vi vidare till Leksands Bröd och provianterade lite. Vi hittade ett jättemysigt ställe att fricampa på. Helgbobadet strax utanför Leksand. Dit kommer vi gärna tillbaka men då kanske på sommaren. Lite tråkigt med husbilslivet så här sent på hösten, det blir så fort mörkt och för kallt och regnigt att sitta ute. Vi har det varmt och skönt inne i bilen, äter gott, dricker lite vin, spelar kort,så vi ska inte klaga.
 
Idag onsdag åkte vi hem och bestämde att nu är det slutåkt den här säsongen som blev drygt 900 mil. Vi ser redan fram emot våren när vi drar iväg igen mot skilda mål.
 
VI LEVER ETT HÄRLIGT LIV OCH ÄR TACKSAM 
 
FÖR DET !!!