Håll Sverige rent !!

Vi 70+ börjar bli rastlösa och vill gärna ha något att syssla med.                                      
 Idag har jag plockat ur bokhyllan och torkat rent. Tommy har plockat ur lådorna med CD-skivor och torkat rent. Alla vi som är i "karantän" håller på med städning, plocka iordning, krattar mm. 
Vi lever tydligen efter mottot "Håll Sverige Rent".  Kanske inte så dumt att få hela huset genomgått. Någon uteaktivitet är inte så trevligt just nu. Det är svinkallt och blåsigt. Det får räcka med hundpromenad.  
 
Privata kocken fixade till en jättenyttig korvgryta med rotsaker, Tack, tack.
Tack också till Linda som fixade så vi kunde köpa en ny grill på Rusta! Fattar inte att man har rea på grillar den här tiden på året. Men vi tackar så mycket, för vi behövde verkligen en ny grill.
 
       Ibland är det skönt att bara vara 💕
  


Deklarationen klar jiiiiipi

                                            
 
Sista året med "KRÅNGLIG" deklaration. Vi avregistrerade handelsbolaget förra året och ska nu köra den sista deklarationen. Jag tycker jag är van med papper och siffror men fick ändå ta kontakt med Skattemyndigheten för hjälp. Efter tredje personen som jag pratade med så tror jag att jag har gjort rätt. Nästa år har vi bara att godkänna.
 
Vårt problem med Telia fortsätter. Nu kommer samtal till mej direkt till röstbrevlådan eller så svarar jag och hör den som ringer men dom hör inte mej. 
Kollar på Mina Sidor på Telias driftkarta och det ska inte vara några störningar. Men när jag kollar av mitt tfn nr står det att det abbonnemanget inte är aktiverat!! Jag har ett abbonnemang som räcker till 2021.
Ringer Telia som säger att det är ett kabelfel som håller på att åtgärdas. Det var det ju förra veckan också och i februari också. Blir så trött och less när det inte fungerar.
 
Dagen avslutas med en räkmacka och bubbelbad. Då blir jag på bra humör.😍❤❤

Inte alls så tokig söndag

Vanliga morgonpromenaden med Gunnel där allt avhandlas. Gårdagens TV-program, nya Corona-nyheter mm. Vad jag älskar dessa promenader som ger input på alla möjliga vis. Pepsi tycker också det är kul med tre godisautomater (han får ju godis från oss alla tre).
 
Idag var det svinkallt men tog ändå och planterade blommorna som Jessica hade köpt till oss igår. Blev lite påskfint på verandan trots kylan.
 
Eftermiddagen gick till att läsa en jättebra bok. Och sedan fixade min suveräna kock en god middag med revbensspjäll. Efterrätten fixade jag - en Irish Coffee.
 
Sedan blev det en bingovinst! Vi som nästan aldrig spelar men nu hade vi turen med oss. En Sverigelott à 50 kr. Inte illa.
En bra söndag med andra ord
                       Kram på er alla!!