Regnet det bara öser ner

                                     
Utsikt från ett regnigt fönster i fredags. Visst är det bra med regn för grundvatten och växter men jag tycker i alla fall inte om det. 
 
Trots vädret har det varit en jättemysig helg. Fick besök av vänner från Hofors i fredags. Traditionen säger att man då ska ha raggmunk med fläsk och hemgjord lingonsylt på menyn. Finns absolut ingen som gör så goda raggmunkar som Tommy!!
 
Många skratt och tiden gick alldeles för fort. Klockan blev framåt 24 innan vi sa godnatt och vi somnade med ett leende på läpparna efter en toppenkväll.
 
Lördagmorgon gick vi alla en långpromenad ner till älven och över hängbron, svajade farligt var det en som tyckte och en annan tyckte det var onödigt att gå så långt när det fanns bilar att åka i. Men när vi kom hem tyckte vi alla (både människor och hundar) att det var en skön och välbehövlig promenad.
 
Sedan blev det sightseeing med bil runt Älvkarleby - Laxön - Älvkarleö. Stannade naturligtvis vid laxtrappan och fick se många laxar som hoppade. Alltid så mäktig syn.
 
Är så glad att vi har så många härliga vänner som kommer och hälsar på. Och så roligt att få visa upp Älvkarleby och allt fint som finns här runt. Har börjat inse hur vackert det är här nu när jag blivit hemvändare. Född och bott här i 49 år tror jag att man blev "hemmablind", nu ser jag med andra ögon.
 
TACK ALLA VÄNNER ATT NI FINNS!!
 
 
 

Kommentera inlägget här :