Nu kör vi igång 2023 !!!

Nu har jul och nyår kört förbi. Inte alls som vi hade planerat och sett fram emot. Vi skulle fira julen i Holmenkollen för första gången. Oh, vad det skulle bli härligt, vi skulle åka hemifrån på torsdag före jul. Men något kom emellan.
 Tommy fick Covid på onsdagen - hela julfirandet inställt för vår del. Trots 5 vaccinationer så kommer man inte undan. Inte så allvarligt sjuk men feber ett par dagar och slut. Julafton blev ett firande bara vi två.
 
Naturligtvis kom det snö strax före jul och jag som inte hade lärt mej köra snöslungan än. Men så svårt var det inte, nu kan jag det också.
Gör mej så påmind om att man ska lära sej alla saker som Tommy normalt gör. Och naturligtvis ska han kunna de saker jag normalt gör.
Jag var ganska säker att jag skulle klara mej från Covid med mina 6 vaccinationer. Ni som följt min blogg vet hur det gick till när jag fick min 6:e spruta. 
Men icke det, jag åkte också dit men i mycket lindrig form.
Så blev julen för oss!!??
 
Nu kör vi igång med nya tag 2023. Inga nyårslöften men lite förutsättningar.
Fått beställningar på Brynässockor som jag ska sticka, fortsätta med Sofias hemmagympa, vara bättre på att skriva bloggar, fortsätta promenaderna varje morgon, ut och åka husbil (vår/sommar), umgås med släkt o vänner, göra allt som gör livet härligt och roligt, mm mm.
 
Och så naturligtvis samma förutsättning som under många år - ta bort några kilon från kroppen
 
BRA ATT HA MÅL ATT SE FRAM EMOT ÄVEN OM MAN INTE ALLTID NÅR ÄNDA FRAM.