Härliga årstid

Slutet av maj och början av juli är den absolut finaste och bästa tiden. Från att snön har gått bort är allt så grått och brunt ute. Plötsligt händer något - gräsmattan blir grön, gullvivorna blommar, det spirar upp lite överallt. Framförallt är det varmt och skönt. Härliga grillkvällar och sitta ute och bara njuuuuta.
 
I år har jag återtagit en vårsyssla som jag inte haft sedan vi köpte stugan. Jag har sått lite fröer som sedan ska sättas ut och förhoppningsvis bli fina blommor. Sedan vi köpte stugan har vi varit där långa perioder och då vill jag inte att grannarna ska ha besvär att vattna allt i trädgården. Dom hjälper oss ändå så mycket, utan deras hjälp skulle vi inte kunna vara i stugan så mycket. Men i år med Coronakarantän kommer vi att vara mestadels hemma så därför blir det lite mer blommor ute.
 
Idag tar vi tur till Älvkarleby för att sätta blommor på mammas grav. Passar på att hälsa på vänner i Älvkarleby och sedan till dotter med familj i Bomhus för fikastund. Ja, vi håller AVSTÅND!!
                                    
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Gillar du inte juni?🤔

skriven

Kommentera inlägget här :